IPconnections

Intertek

Intertek

Bedrijven wereldwijd vertrouwen al meer dan honderd jaar op Intertek om de kwaliteit en veiligheid van hun producten, processen en systemen te garanderen.

Intertek is een van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten, met meer dan 36.000 medewerkers in 100 landen wereldwijd, voor een groot gedeelte van onze diensten zijn wij marktleider.

Intertek gaat verder dan het testen, inspecteren en certificeren van producten en processen. Wij helpen klanten bij het verbeteren van prestaties, het efficiënter maken van productie en logistiek, ondersteunen met laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling, leveren advies bij het op de markt brengen van uw product en ondersteunen bij het verlagen van  risico’s.

Ongeacht of het om een  lokaal of mondiaal bedrijf gaat, wij ondersteunen bij het aantonen dat uw producten en materialen voldoen aan de normen m.b.t. kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze experts ondersteunen bij het implementeren van voorschriften, normen en standaarden in vrijwel alle landen wereldwijd.

Wij ondersteunen klanten bij het verhogen van de waarde van hun producten en het ontwikkelen van betrouwbare merken, ook dragen wij bij aan het optimaliseren van hun concurrentiepositie.

Voor een groot deel  zijn wij hiervoor afhankelijk van onze ICT omgeving. Voor ons is de basis van de ICT omgeving de netwerk infrastructuur. Wij zien dit als fundament . Alleen wanneer dit fundament goed is aangelegd zijn wij ervan  verzekert dat wij onze ICT omgeving zo kunnen inrichten dat wij de wens van onze klanten kunnen garanderen.

Wij hebben JS network solutions betrokken onze vraagstukken. Als kennis partij hebben zij ons goed ge-adviseert en prima ondersteund. Door de goed geschoolde medewerkers en professionele aanpak Is het dynamische renovatie traject in een live omgeving erg soepel verlopen. Inmiddels heeft JS ook onze andere sites voorzien van een state of the art netwerk infrastructuur.

Intertek.com