IPconnections

Mooiland

Mooiland

Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen, in circa 140 gemeenten in heel Nederland. Daarmee zijn wij een van de twintig grootste corporaties van Nederland én een van de landelijk toegelaten instellingen. Met ruim 300 medewerkers werken we elke dag aan goed, betaalbaar en prettig wonen. De woonbedrijven in het land zijn ons gezicht in de markt en de regio. Zij worden ondersteund door stafafdelingen Financiën, Informatie en Bedrijfsvoering en Strategie en Organisatie vanuit ons kantoor in Ede. Daar is ook onze afdeling Vastgoed gevestigd. De afdeling Vastgoed ondersteunt de woonbedrijven met nieuwbouw- en herstructureringsprojecten.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn sterk afhankelijk van een goede ICT omgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is de bekabelings-infrastructuur. In JS network solutions hebben wij een betrouwbare specialist op dit gebied van gevonden. JS is als specialist nauw betrokken en een goed meedenkende gesprekspartner.

De flexibele houding, het zeer persoonlijke contact en de hoge kwaliteit van het eindproduct maakt JS een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Mooiland.nl