IPconnections

Nooteboom

Nooteboom

Nooteboom Trailers heeft in Europa een leidende marktpositie in het ontwerpen en fabriceren van voertuigen voor het uitzonderlijk wegvervoer van 20 tot 140 ton nuttig draagvermogen. Om deze toonaangevende positie verder uit te bouwen, is Nooteboom voortdurend bezig met het verbeteren van haar kwaliteit en service. Het productaanbod omvat onder meer opleggers (zoals uitschuifbare en hydraulisch gestuurde diepladers, semi-diepladers, vlakke opleggers en aanhangwagens). Stuk voor stuk innovatieve en efficiënte transportoplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op de weg gebracht en gehouden door meer dan 350 sterk gemotiveerde en klantgerichte medewerkers.

Dit uitgebreide programma van voertuigen is slechts onderdeel van het totaalpakket dat Nooteboom haar klanten biedt. Zo kunt u bij Nooteboom terecht voor het oplossen van nagenoeg al uw transportproblemen, waardoor u verzekerd bent van een optimale bedrijfszekerheid, kostenbeheersing en vooral betrouwbaarheid.
Samen met haar klanten is en blijft Nooteboom op die manier Trendsetter in Trailers.

Wij zijn een partnership met JS network solutions aangegaan omdat zij ons een totale oplossing op het gebied van infrastructuur kunnen bieden. Voor zowel data outlets alsmede de benodigde glasvezelkoppelingen op ons bedrijventerrein is JS network solutions onze vaste partner. Door onze dynamische werkomgevingen en continue veranderende productielijnen zijn wij gebaad bij een partner welke een flexibele opstelling kan bieden en direct kan acteren wanneer wij dit nodig achtten. De reeds jarenlange samenwerking bewijst dat onze organisaties elkaar goed aanvullen.

Mede hierdoor hebben wij het werkpakket bij JS uitgebreid. Zo leveren en onderhouden zij momenteel ook onze camerasystemen. Wij zien JS als een zeer professioneel bedrijf met expertise in diverse ICT gerelateerde marksegmenten. Kortom een prettige partij om mee samen te werken.

Nooteboomgroup.com