IPconnectionsOntdek de W.A.A.S oplossingen van IPconnections

Ontdek de W.A.A.S oplossingen van IPconnections

De Wireless as a Service (W.a.a.S) oplossing van IPconnections biedt u de beste bereikbaarheid en zorgt voor een optimale beschikbaarheid van uw draadloos (bedrijfs)netwerk. U maakt gebruik van een kwalitatief hoogwaardig draadloos netwerk tegen een vast bedrag per maand en doet dus geen hoge investeringen in apparatuur en beheer. Het bieden van service en onderhoud van het draadloze netwerk wordt volledige gratis door onze engineers voor u verzorgt.

 

De voordelen van de W.A.A.S oplossing van IPconnections:

–             Geen hoge investeringen in apparatuur

–             Altijd een optimale beschikbaarheid & beveiliging

–             Connectiviteit en bereikbaarheid zijn gegarandeerd

–             Makkelijk schaalbaar

–             Geen additionele kosten bij vervanging / reparatie van apparatuur.

 

Investering

Een beperkt budget hoeft nu geen belemmering meer te zijn voor het aanschaffen van een kwalitatief hoogwaardig draadloos netwerk. Wanneer u kiest voor de W.a.a.S oplossing van IPconnections doet u geen investering. U neemt onze draadloze oplossing af als dienst. Voor deze dienst betaalt u een vast bedrag per maand. Voor deze geringe investering krijgt u van ons oa.:

–             De benodigde dualband 802.11AC accespoints;

–             Hardware (switch, firewall, router)

–             Volledige configuratie van het systeem

–             Kosteloos updates van oa. firmware

–             Remote login

–             Beheer, onderhoud en service door IPconnections

–             Kosteloos reparatie / vervanging van defecte apparatuur

 

Service

Bij het aangaan van een samenwerking is het onderhoud, beheer en service standaard inbegrepen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een optimale draadloze oplossing.

 

Beveiliging

Om optimaal en veilig gebruik te kunnen maken van uw draadloos (bedrijfs)netwerk is de beveiliging ervan een cruciaal item. Privacygevoelige informatie mag niet op straat komen te liggen. Met de W.a.a.S oplossing van IPconnections solutions bent u verzekerd van deze beveiliging waarbij de strengste beveiligingseisen voor ons de standaard zijn en waarbij updates structureel en consequent doorgevoerd worden.

 

Kwaliteit

Om op een juiste manier en optimaal van uw draadloze (bedrijfs)netwerk gebruik te kunnen maken, adviseren wij u altijd een site survey te laten uitvoeren. Deze meting zorgt ervoor dat wij u de juiste hoeveelheid accespoint op de juiste posities kunnen aanbieden. Hierdoor creëert u een totaal dekkende draadloze omgeving welke gebaseerd is op uw specifieke wensen en eisen en afgestemd op uw unieke manier van bedrijfsvoering. Ook voor deze site survey kunt u bij IPconnections terecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.