IPconnectionsProjectmanagement, service, onderhoud & beheer

nowweb-ipconnections-losse-productverkoop

Projectmanagement, service, onderhoud en technisch beheer van uw installaties komen de werking daarvan ten goede en verminderen de storingsgevoeligheid. Een bijkomend voordeel is dat wordt voorkomen dat uw netwerk of onderdelen daarvan onopgemerkt slecht functioneren. Bij IPconnections bent u aan het juiste adres om uw netwerk en alles wat daarmee te maken heeft te laten onderhouden. Maar ook wanneer u met een acute storing zit, rukken we snel uit om het probleem te verhelpen.

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een partner die alles voor u regelt? IPconnections zorgt voor een oplossing en de uitvoering van A tot Z. Projectmanagement bij IPconnections houdt in dat er één aanspreekpunt is van ontwerp tot de turn key-oplossing. IPconnections  beschikt over een eigen team van accountmanagers, projectmanagers, engineers, kostendeskundigen en monteurs. Het projectmanagement van IPconnections heeft veel ervaring met specifieke vraagstukken.

Service- en onderhoudscontract

Met een service- en onderhoudscontract bent u verzekerd van een optimaal werkende installatie. Hierbij wordt periodiek een bezoek gebracht aan uw locatie waarbij onderhoud en (verplichte) inspecties worden uitgevoerd. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de actuele prestaties van uw netwerk maar onze servicemedewerkers signaleren ook tekortkomingen die in de nabije toekomst voor problemen kunnen zorgen. Met een service- en onderhoudscontract stellen we tevens de reparatietijd na storingsmelding vast, samen met u.

Certificering

Van al onze gevoerde merken zijn wij geautoriseerd installateur. Hiermee is IPconnections bevoegd en bekwaam om deze systemen te ontwerpen, te implementeren en te certificeren. Bij certificering van deze systemen wordt in samenwerking met de leverancier een systeemgarantie van 15 tot 25 jaar gegeven.