IPconnectionsBeveiligen

nowweb-ipconnections-hardware

Beveiliging is nog steeds een zwaar onderschat probleem. Uw onderneming maakt net als ieder ander bedrijf in steeds grotere mate gebruik van IP-oplossingen. De wens hierbij is om al deze oplossingen aan elkaar te koppelen en zo een intelligent gebouw te creëren. In onze huidige maatschappij wordt dit veelvuldig besproken onder de naam Internet Of Things (IoT). Maar hoe is het gesteld met de veiligheid van zowel uw pand als uw ICT-omgeving.

IPconnections is zich erg bewust van het belang van (netwerk)beveiliging. Al uw bedrijfskritische data bevinden zich op uw servers, die al dan niet in uw eigen pand aanwezig zijn. Wij adviseren u dan ook om naar diverse soorten te kijken. Het gaat hierbij over beveiliging van uw pand, beveiliging van uw netwerkinfrastructuur en beveiliging van uw ICT-omgeving.

Compleet portfolio

IPconnections heeft samen met haar partners een compleet portfolio aan mogelijke beveiligingsoplossingen voor u geselecteerd en samengesteld. Al deze oplossingen biedt IPconnections volledig in eigen beheer en voorzien van alle benodigde certificaten en garanties. Onze oplossingen bestaan uit:

  • Intelligent Infrastructure Management (IIM)
  • IP-toegangsverlening
  • IP-camerasystemen
  • Netwerk-analyses