IPconnectionsVerbinden

nowweb-ipconnections-koperverbinding

Uw bedrijfsvoering is in steeds grotere mate afhankelijk van de functionaliteit van uw data- en telecomnetwerk. Het prestatieniveau van het dataverkeer bepaalt mede het succes en de continuïteit van uw onderneming. Een data- en telecomnetwerk, ofwel het ICT-netwerk, vereist dus continue aandacht. Het ontwerp en de kwaliteit dienen op orde te zijn om uw bedrijfsprocessen efficiënt te laten functioneren. Niet alleen vandaag, maar zeker ook in de directe toekomst.

Bij het ontwerp van uw ICT-netwerk is het van vitaal belang om te bepalen waar u met uw organisatie over 3 tot 5 jaar wilt staan. Een passend ICT-netwerk ondersteunt u hierbij door uw doelstellingen mogelijk te maken. Een ICT-netwerk is als het fundament van een gebouw: het is vrijwel onzichtbaar maar essentieel voor de stabiliteit van de operationele bedrijfsfuncties binnen uw bedrijf. Verbindingen vormen mede de basis voor elk datatransport en dienen toekomstbestendig en applicatie-onafhankelijk te zijn.

Compleet portfolio

IPconnections heeft samen met haar partners een compleet portfolio aan mogelijke verbindingen voor u geselecteerd en samengesteld. Al deze oplossingen biedt IPconnections volledig in eigen beheer en voorzien van alle benodigde certificaten en garanties. Onze oplossingen bestaan uit:

  • Breedband (internet)verbindingen
  • Horizontale LAN-verbindingen (koper)
  • Glasvezelverbindingen
  • Straalverbindingen